Home
Contact
Films
Foto's
Over ons

In deze coronatijd heeft dit gezin besloten om een deel van hun vrije tijd in te richten met een muzikale rondreis in de buurt langs verzorgingstehuizen; de Gloerich Family Tour 2020. Inmiddels zijn de voorbereiding gestart voor nieuw repertoire in 2021.

 

Wat speelt de Gloerich Family Band?

 

Het familieorkestje speelt vrolijke jazz.

 

Wat kunt u verwachten?

 

Het bandje kan zich makkelijk verplaatsen en speelt akoestisch. Bij uitstek geschikt voor optredens buiten.  Bijvoorbeeld bij verzorgingstehuizen buiten zodat bewoners vanuit een terras of hun balkon kunnen luisteren. Tijdens de coronamaatregelen is dat een prima manier om een vrolijke noot te brengen!

 

Wie is de familie Gloerich?

Jasper Gloerich - trompet

Edith Gloerich - tuba

Jora Gloerich - ukelele, banjo, viool en zang

Bouke Gloerich -  drums

 

Het familieorkest Gloerich woont in Lochem en bestaat uit vader Jasper en moeder Edith en dochter Jora en zoon Bouke.

 

Jasper heeft jaren gespeeld in diverse bigbands, popbands en jazzcombo’s. Ook heeft hij jarenlang trompetles gegeven. Sinds hij vader is, heeft trompetspelen steeds meer plaats gemaakt voor ander soorten werk die beter bij hun gezinsleven passen.

 

Edith en Jasper en leerden elkaar 26 jaar geleden kennen tijdens hun studie jazztrompet aan het conservatorium in Amsterdam. Na jaren niet of nauwelijks meer trompet te hebben gespeeld heeft Edith een es-tuba gekocht vanwege haar voorliefde voor funky brassbands en om in het gezinsbandje de missende rol op te pakken van bassist.

 

Jora speelt al acht jaar viool en vindt alles wat met muziek te maken heeft, fantastisch. Ze heeft regelmatig met een kinderkoortje gezongen, ze speelt ook piano en heeft sinds kort de ukelele en ukelele-banjo opgevat. In haar vrije tijd doet ze niets liever dan muziek maken.

 

Bouke is begonnen met trompetles van zijn moeder en vader maar vond toch het drumstel aantrekkelijker hoewel hij ook af en toe nog een blaasinstrument speelt. Hij houdt van alle muziek die swingt en groovy is hoewel hij ook af en toe de bekkens bespeelt in een symfonieorkest waar overigens de rest van het gezin ook deel uitmaakt. Boukes kamer is op zolder en is daar waar de buren er ’t minst last van hebben, wordt er dan ook wat af geoefend door de familieband.

Gloerich Family Band

Familie Gloerich

Telefoon: +31(0)6 20 45 17 90 (Edith)  of +31(0)6 24 99 8495 (Jasper)

E-mail: info@gloerichfamilyband.nl

Contact

LINKEDIN

© 2020 by ​Gloerich Company

FACEBOOK