Jasper Gloerich

OVER JASPER

Mijn naam is Jasper Gloerich. Naast mijn beroep als professioneel musicus bouw ik voor Gloerich Company websites voor de klein zakelijke markt. Sinds de uitvinding van het internet hou ik mij al bezig met website ontwikkeling.

Mijn doel is om hardwerkende ondernemers te ontzorgen en voor een scherpe prijs een mooie professionele website te bouwen en te beheren die voldoet aan alle moderne eisen van het huidige internet, denk hierbij aan het 'responsive' maken van de website (Aangepast voor mobiel en tablet). 

Het realiseren van een website vergt een nauwe samenwerking met de klant. Voordat ik aan een nieuw project begin zal er dan ook een goed gesprek plaatsvinden waarin heldere en duidelijke afspraken worden gemaakt over het verzamelen van informatie voor de website denk hierbij aan: teksten, foto's, logo’s, ontwerpen enz.​

Ook overzichtelijke kosten zijn voor de hardwerkende ondernemer natuurlijk uiterst belangrijk. Bij Gloerich Company werken we met offertes waarin ALLE kosten overzichtelijk worden gemaakt. Dus geen verrassingen achteraf.

CONTACT

info@jaspergloerich.nl

tel. +31(6)24998495

Lochem based.

Thanks for submitting!

LINKEDIN

© 2020 by ​Gloerich Company

FACEBOOK